У справі про загибель слюсаря “Харківських тепломереж” підозрюваних немає (відео)

Фото: allkharkov.ua

Загибель 57-річного робітника комунального підприємства “Харківські теплові мережі” під час виконання ремонтних робіт на вул. Садовій розслідується за за ч. 2 ст. 272 Кримінального кодексу (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою). Але підозрюваних у цій справі немає.

Про це розповів слідчий Олександр Жидков, повідомляє UA:Харків. За словами слідчого, причиною смерті робітника стали опіки. Жидков додав, що розслідування триває. Також нагадав, що максимальне покарання за статтєю, за якою проводиться розслідування, передбачає до 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, аварія, під час якої загинув комунальник, трапилася майже місяць тому, 9 березня. Під час виконання ремонтних робіт на вулиці Садовій прорвало трубу, і напор гарячої води прийшовся на 57-річного робітника. Чоловік отримав термічні опіки третього ступеня та травму живота. Він помер у кареті швидкої.

Як повідомляв Харків Times, Головне управління Державної служби України з питань праці у Харківській області створило комісії зі спеціального розслідування та буде проводити позапланові перевірки на комунальних підприємствах Харківської міськради “Харківські теплові мережі” та “Харківводоканал”.