Патрульні наздогнали і затримали водія з 10-кратним перевищенням норми алкоголю

Фото: соцсети

Пізно ввечері 04 квітня на 2019 року на проспекті Петра Григоренка у Харкові сталася погоня. Патрульні наздогнали водія ВАЗ 21150, який порушив правила дорожнього руху.

Як повідомили у Facebook-спільноті Авто Харьков City, автомобіль проїхав на червоний сігнал світлофору. Це помітили патрульні і наказали водію зупинитись. Але він проігнорував вимогу правоохоронців. За порушником  погналися п’ять патрульних автівок і наздогнали його.

Речниця Управління Патрульної поліції Харкова Каріна Курбанова підтвердила цей факт. За її словами, патрульні зупинили ВАЗ 21150 шляхом блокування руху.

“У водія ВАЗ 21150 патрульні виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Результат огляду керманича за допомогою газоаналізатору “Драгер” склав 1, 96 проміле, що значно перевищує допустиму норму (0.2 проміле)”, – повідомила Каріна Курбанова.

На водія ВАЗ 21150 патрульні склали постанову за порушення правил дорожнього руху за ч. 2 ст. 122 КУпАП та два протоколи – за ст. 122-2 КУпАП “Невиконання водіями вимог про зупинку” та ст. 130 КУпАП “Керування транспортними засобами у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння”. Надалі адміністративні матеріали будуть передані до суду.

Як повідомляв Харків Times, на проспекті Гагаріна водій у стані наркотичного сп’яніння влаштував ДТП