На Асхарова студент вдарив продавчиню по обличчю і забрав тисячу гривень

Фото: hk.npu.gov.ua

Впродовж доби оперативники Шевченківського відділу поліції встановили особу зловмисника, який скоїв розбійний напад на продавчиню магазину на вулиці Асхарова у Харкові.

Як повідомили у відділі комунікації Нацполіції області, потерпіла звернулася до правоохоронців 3 квітня, близько 11:00.

60-річна жінка розповіла, що цього дня невідомий зайшов до приміщення магазину, де вона працює продавцем, та наніс їй декілька ударів по обличчю. Після чого зв’язав руки, ноги та заклеїв рот скотчем. Зловмисник забрав мобільний телефон, гроші з каси магазину в сумі близько 1000 гривень та втік.

Фото: hk.npu.gov.ua

Після нападу жінку було доставлено до лікарні з ушкодженнями різного ступеня тяжкості. На даний час стан її здоров’я задовільний.

За добу правоохоронці з’ясували, що грабіж скоїв  22-річний громадянин Нігерії. Молодик є студентом 1-го курсу одного з вищих навчальних закладів Харкова.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Речові докази вилучено. Досудове розслідування триває.

Як повідомляв Харків Times,  5 березня о 15:30 чоловік зайшов до магазину випічки, приставив до горла 36-річної продавчині ніж та вдарив її у око. Після цього зловмисник продовжив наносити потерпілій удари по голові та зірвав з вух золоті сережки. В торговельному залі чоловік забрав з каси 926 гривень та покинув місце скоєння злочину.