“Харківводоканал” почав прибирати за собою

Бригади комунального підприємства “Харківводоканал” приступили до благоустрою територій, де взимку фахівці підприємства перекладали мережі й усували аварії.

Як повідомили у прес-службі Харківської міської ради із посиланням на начальника ділянки з обслуговування будівель, споруд та благоустрою територій КП Дмитра Малого, раніше проводити ці роботи заважала погода.

“Вже впорядковано більше 300 місць розкопів. Роботи на територіях, що залишилися, плануємо завершити до кінця квітня. Зокрема, зараз закінчуємо благоустрій на вулицях Дудинській та Малогончарівській”, – розповів Малий.

Також, за його словами, ведуться підготовчі роботи перед асфальтуванням місць розкопів, розташованих на проїжджій частині.

Як повідомляв Харків Times, комунальне підприємство «Харківводоканал» планує збільшити тарифи на послуги водопостачання та водовідведення, зокрема, підвищити вартість кубометра холодної води на 11%. Загальна сума інвестиційної програми КП «Харківводоканал» на наступний рік становить 575 млн гривень, з яких 260 млн гривень – кредит Світового банку.