В селищі Глибоке у сім’ї за тиждень згоріли два автомобілі

Фото: hk.npu.gov.ua

У нічних пожежах згоріли автомобілі Ford і BMW, які належали родині, що проживає в селі Глибоке на Харківщині.

Як повідомили у відділі комунікацій Нацполіціі області, 25 березня в 2:32 31-річна жителька села звернулася до правоохоронців. Вона розповіла, що у дворі будинку загорівся автомобіль Ford, що належить її чоловікові.

На місце виїжджали керівництво та слідчо-оперативна група Липецького відділення поліції. Поліцейські встановили, що минулого тижня у господарів вже було загоряння автомобіля BMW. За фактом події відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 10 років. Обставини пожежі встановлюються.

Як повідомляв Харків Times, протягом ночі, 19 березня, харківські рятувальники тричі виїжджали на гасіння пожеж, які виникли у автівках, припаркованих біля житлових будинків. Від вогню постраждали 7 автомобілів.

Поліція встановила, що 5 автівок підпалили умисно. За даними фактами відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Встановлено, що одна зі спалених автівок належала прикордоннику, ще одна – приватному підприємцю.

Наступної ночі, на 20 березня, в Харкові та області загорілися ще три автомобілі.