Співробітник поліції збив на смерть пенсіонера на переході на Полтавському шляху – джерело (фото, відео)

Збитий на пішохідному переході на Полтавському шляху 8 березня 65-річний пенсіонер помер від отриманих травм 14 березня в Харківській міській клінічній лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги.

Про це повідомили Харків Times родичі потерпілого.

8 березня прес-служба Патрульній поліції, відповідаючи на питання журналіста, розповіла, що повідомлення про ДТП з потерпілим на вул. Полтавський шлях, 123 надійшло патрульним близько 11:30.

“За попередньою інформацією водій автомобіля Toyota скоїв наїзд на пішохода-чоловіка. Постраждалого чоловіка медики госпіталізували до лікарні”, – йдеться у повідомленні.

Для оформлення ДТП патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу.

За словами родичів потерпілого, за кермом автомобіля Toyota Avalon білого кольору 2010 року випуску перебувала начальник відділу Головного управління Національної поліції в Харківській області.

За словами свідків події, за деякий час після ДТП на місце події під’їхав чорний джип, водій якого мав розмову з патрульними. Володар цього автомобіля не є родичем або знайомим потерпілого.

Жінка, яка здійснила ДТП, о 14:20 покинула місце події за кермом свого автомобіля.

“На сьогоднішній день вона не під слідством, не допитана, запобіжний захід у відношенні неї не обраний”, – стверджує джерело.

Харків Times попросив прес-службу Головного управління Нацполіціі в області прокоментувати цю інформацію.