Правоохоронці встановлюють обставини ДТП у Харкові за участю працівника поліції

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП на вулиці Полтавський Шлях у Харкові за участю працівника поліції.

Про це повідомила прес-служба поліції Харківської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 8 березня близько 11:30.

Як з’ясували працівники поліції, 42-річна водій автомобіля Toyota допустила наїзд на 65-річного чоловіка, який рухався по пішохідному переходу. Потерпілий отримав травми різних частин тіла та у тяжкому, неконтактному стані був доставлений до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги. 14 березня чоловік помер.

“Встановлено, що за кермом транспортного засобу перебувала працівник відділу одного зі структурних підрозділів ГУНП в Харківській області”, – йдеться у повідомленні.

За даним фактом слідчий вніс відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). На даний час матеріали кримінального провадження направлені до прокуратури.

За фактом ДТП керівництво ГУ Нацполіції в Харківській області призначило службову перевірку.

Як повідомиляв раніше Харків Times з посиланням на родичів потерпілого, збитий на пішохідному переході на Полтавському шляху 8 березня 65-річний пенсіонер помер від отриманих травм 14 березня в Харківській міській клінічній лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги.

За їхніми словами, за кермом автомобіля Toyota Avalon білого кольору 2010 року випуску перебувала начальник відділу Головного управління Національної поліції в Харківській області.