На Харківщині за добу пасажирський та вантажний поїзди збили двох чоловіків

Фото: ЧЕline

За добу, 28 лютого,  у Дергачівському та Харківському районах два чоловіки були смертельно травмовані потягами.

Як повідомили у відділі комунікації Нацполіції області, перший випадок стався  на 10 км залізничного перегону станції «Ордівка», між селами Ватутіно Дергачівського району та Утківка Харківського району. На цьому місці

28 лютого о 02:06 вантажним потягом був смертельно травмований невідомий чоловік віком близько 45-50 років. Він самостійно вийшов на зустріч потягу, на звукові та світові сигнали не реагував. Тіло загиблого без видимих ознак насильницької смерті направлено до моргу.

Приблизно за годину після цього, о 03:01, до Дергачівського відділу поліції надійшла інформація про те, що поблизу залізничної станції «Слатине» в смт Слатине пасажирським потягом сполученням «Москва-Кривий Ріг» був смертельно травмований невідомий чоловік, віком близько 30-35 років. він попав під потяг,  коли переходив залізничну колію у невстановленому для цього місці. Був одягнутий у світлі джинси та чорну куртку.

За даними фактами слідчими відкриті кримінальні провадження за ч. 3 ст. 276 (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 5 до 10 років позбавлення волі.

Проводяться заходи щодо встановлення осіб загиблих. Всі обставини подій встановлюються.