На Харкіщині під час пожежі в покинутому колекторі врятували двох безхатченків (фото)

Фото: kh.dsns.gov.ua

Ввечері, 21 лютого сталася пожежа у покинутому колекторі в місті Вовчанськ, на вулиці Пролетарське поле, 11. Про подію в службу порятунку повідомив місцевий мешканець о 18:55. Про це розповіли в прес-службі ДСНС в Харківській області.

До місця пожежі прибуло відділення пожежно-рятувальної служби ДСНС на автоцистерні. На момент їх прибуття з-під люку підземного колектору йшов дим. Використовуючи апарати на стисненому повітрі рятувальники спустились в задимлений колектор та виявили там 29-річного та 58-річного чоловіків, які не мали постійного місця проживання.

Фото: kh.dsns.gov.ua

Рятувальники підняли безхатченків на поверхню та передали медикам. Бригада швидкої медичної допомоги госпіталізувала їх до центральної районної лікарні.

О 19:20 пожежу було ліквідовано. Безпосередньо у колекторі горіло сміття на площі близько 1 кв.м. Ймовірна причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем.

Фото: kh.dsns.gov.ua

Як повідомляв Харків Times, 19 лютого в Харкові під час пожежі на відкритій території навпроти будинку №90 вул. Миру загинув 45-річний безпритульний чоловік.