Вбивця, який забив знайомого арматурою та потопив тіло в річці, отримав вирок

Фото: antikor.zp.ua

Балаклійський районний суд визнав винним 29-річного чоловіка в умисному вбивстві свого знайомого. Обвинуваченого засудили до 13 років позбавлення волі. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Харьківської області з посиланням на заступника керівника Ізюмської місцевої прокуратури Олександра Михаліка.

За словами Михаліка, засуджений з ревнощів жорстоко розправився з товаришем по чарці в Куп’янську у квітні минулого року.

“Під час спільного застілля зловмисник приревнував свою співмешканку до друга. Щоб довести свою перевагу, ревнивець накинувся на суперника з кулаками. Він бив потерпілого руками й ногами. Однак і цього засудженому здалося замало – добивав жертву він уже арматурою. Від отриманих травм 40-річний чоловік помер на місці”, – розповів Олександр Михалік.

Щоб приховати злочин, убивця на власних плечах відніс тіло загиблого до річки, де потопив. Знайшли померлого чоловіка майже за місяць.

Увесь цей час злочинець носив взуття загиблого товариша та навіть хвалився знайомим, що відібрав кросівки в коханця своєї співмешканки.

Як повідомляв Харків Times, 11 лютого приблизно о 12.43 в поліцію Харкова повідомили, що на вул. Вокзальній вбили таксиста. На місці події правоохоронці з’ясували, що невідомий вийшов з автомобіля Hyundai і вбив водія машини, після чого зник у невідомому напрямку. Вбивця завдав загиблому різані рани в область шиї. Загиблому було 55 років.

Протягом доби харківські поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві таксиста. Правоохоронці затримали його у родичів, де зловмисник ховався після скоєння злочину.