Поліція затримала підозрюваного у вбивстві таксиста на Основі (оновлено, додано відео)

Фото: Олег Бех/Facebook
Фото: Олег Бех/Facebook

Протягом доби харківські поліцейські затримала чоловіка, який зарізав таксиста в районі на вул. Вокзальній в Основ’янському районі міста. Як повідомляє прес-служба Нацполіції області, зловмисника затримали порядку статті 208 УПК і наразі проводять з ним слідчі дії.

Глава Нацполіції області Олег Бех на сторінці у Facebook додав, що після скоєння злочину чоловік переховувся у родичів. Затриманому 50 років, він ніде не працює, раніше судимостей не мав.

Правоохоронці з’ясували, що зловмисник зловживав алкоголем. За словами начальника ГУНП в Харківській області Олега Беха, встановлено, що того дня між ним і 55-річним  потерпілим, з яким вони були знайомі,  в салоні автомобіля виник конфлікт. Сперечалися  через антисоціальний спосіб життя правопорушника. І цього разу він був напідпитку. Йому не сподобалися слова водія, він схопив ніж, який належав таксисту, і наніс потерпілому проникаючий удар у грудну клітину та різану рану шиї.

Наразі затиманий перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Найближчим часом суд обере йому міру запобіжного заходу.

Як повідомляв ХарківTime, 11 лютого приблизно о 12.43 в поліцію Харкова повідомили, що на вул. Вокзальній вбито таксиста. На місці події правоохоронці з’ясували, що невідомий вийшов з автомобіля Hyundai з державним номером АХ1998ВА та вбив водія автівки, після чого зник у невідомому напрямку. Вбивця наніс загиблому різані рани в область шиї.