В Харкові затримали винахідливого “закладника” (фото)

Фото: hk.npu.gov.ua

По вулиці Малиновського поліцейські затримали 21-річного чоловіка, який робив «закладки» з наркотичною та психотропною речовиною. Перед тим, як зробити закладки, хлопець поміщав пакет з зіллям до форми, в яку заливав бетонний розчин з барвником різних кольорів. Отримані потім «камінці» збував шляхом «закладок»

Про це повідомляє відділ коммунікації Нацполіції області.

Під час огляду особистих речей та квартири, де мешкав затриманий харків’янин, правоохоронці вилучили близько 430 грамів психотропної речовини, пакети з наркотичною речовиною рослинного походження вагою близько 130 грамів. Також було вилучено мобільний телефон, електронні ваги та приладдя для фасування наркотиків.

Хлопець пояснив, що він працює оптовим «закладником» на інтернет-крамницю, а вилучені наркозасоби намагався збути оптом через «закладки». Також чоловік вказав на схованку, в якій він зберігав пакет з канабісом вагою близько 400 грамів.

Вилучені речові докази направлені на експертне дослідження.

Фото: hk.npu.gov.ua

Викрили харків’янина 13 лютого працівники Управління протидії наркозлочинності ГУНП в Харківській області спільно зі слідчими Холодногірського відділу поліції під процесуальним керівництвом Харківської місцевої прокуратури № 1.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за попередньою кваліфікацією за ч.1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв Харків Times, 1 лютого харківські поліцейські затримали двох “закладників” наркотиків, які працювали на інтернет-магазин. Затримані – 18-річний та 24-річний мешканці Харкова. Їх підозрюють у збуті наркотиків за допомогою «закладок» на території Харкова.