В Харкові затримано двох закладників канабісу (фото)

Фото: Нацполиция в Харьковской области

1 лютого харківські поліцейські затримали двох закладників наркотиків, які працювали на інтернет-магазин. Як повідомляє прес-служба Національної поліції Харківської області, затримані – 18-річний та 24-річний жителі Харкова. Вони збували наркотики в роздріб за допомогою «закладок» на території Харкова.

“У чоловіків правоохоронці виявили та вилучили 36 пакунків з наркотичним засобом канабіс”, – йдеться в повідомленні.

Вилучений наркотик був розфасований в 36 пакетів, які правоохоронці відправили на експертизу. Крім канабісу у затриманих вилучили мобільний телефон.

Слідчі порушили кримінальну виробництво за ч.2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України. Харків’янам загрожує до 10 років позбавлення волі. В даний час вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу.

Фото: Нацполиция в Харьковской области

Як повідомляв Харків Times, в Харкові затримали росіянина з партією кокаїну і екстазі вартістю понад два мільйони гривень. 40-річний уродженець Російської Федерації замовляв «товар» на одному з міжнародних сайтів. В Україні зілля надходило під виглядом косметичних засобів за допомогою одного з поштових сервісів. Після отримання відправлень зловмисник розповсюджував наркотики по всіх регіонах України через дилерську мережу.