На Гоптівці затримали чоловіка, який віз до Росії метадон та амфетамін (фото)

Фото: dpsu.gov.ua

Співробітники відділу прикордонної служби «Дергачі» Харківського загону виявили метадон та амфетамін у 40-річного українця, який їхав до Російської Федерації. Чоловік на автомобілі Mercedes прибув в пункт пропуску «Гоптівка» 15 лютого близько 16-ї години. Під час прикордонно-митного оформлення службовий собака, навчений на пошук наркотичної речовини, спрацював на пасажира автівки.

Про це повідомляє прес-служба ДПСУ. Правоохоронцями було прийнято рішення про здійснення поглибленого огляду речей чоловіка.

Як результат, в кишенях штанів громадянина було виявлено поліетиленові пакунки з кристалічною речовиною світло-зеленого кольору вагою майже 2 г – амфітамін, та білого кольору майже 80 г – метадон.

Фото: dpsu.gov.ua

Наркотичну речовину було вилучено встановленим порядком, наразі триває експертиза. Чоловіка передано представниками Національної поліції. Направлено повідомлення про протиправне діяння, яке містить ознаки кримінального правопорушення «Контрабанда наркотичних засобів».

Як повідомляв Харків Times, 10 лютого автомобіль, у якому перевозили банки з ікрою, затримали біля кордону з Росією військовослужбовці Харківського прикордонного загону.