На Московському проспекті Кіа збила пішохода – чоловік у несвідомому стані знаходиться у лікарні

Фото: hk.npu.gov.ua

14 лютого о 20:15 на перехресті вулиці Харківських Дивізій та проспекту Московського сталася аварія, внаслідок якої пішохід отримав тяжкі травми. Постраждалого госпіталізували до Харківської лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги у неконтактному стані. Лікарі діагностували у нього закриту черепно-мозкову травму, забої та гематоми голови. Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції області.

За попередніми даними, 37-річний водій автомобіля Кіа скоїв наїзд на потерпілого, коли він переходив проїжджу частину на заборонений сигнал світлофора.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Фото: hk.npu.gov.ua

Потерпілому приблизно 40 років. Правоохоронці з’ясовують особу чоловіка.

Як повідомляв Харків Times, 14 лютого внаслідок дорожньо-транспортної пригоди на трасі Харків-Чугуїв загинула жінка, ще п’ятеро потерпілих віком від 30 до 50 років з забоями та ссаднами звернулись за медичною допомогою.