На Харківщині після пожежі в приватній оселі знайшли тіла двох чоловіків (фото)

Фото: kh.dsns.gov.ua

Вечері 13 лютого загорівся одноповерховий будинок барачного типу на 4-х власників на вул. Молодіжній, 13 в с. Червона балка в Барвінківському районі. Рятівникам про загоряння повідомили о 21:40, розповіли в прес-службі ДСНС в Харківській області.

До місця події виїхали відділення з 61-ї Барвінківської пожежно-рятувальної частини, відділення Петрівської місцевої пожежної команди та автоцистерна місцевої пожежної охорони з сільськогосподарської агрофірми. Коли за вказаною адресою прибули рятувальні підрозділи, стало відомо, що будинок майже повністю охоплений полум’ям. Площа пожежі склала близько 300 кв.м. Під час гасіння пожежі рятувальники виявили двох загиблих чоловіків 1952 та 1964 р.н., мешканці однієї з квартир. У інших квартирах будинку на момент виникнення пожежі нікого не було.

Фото: kh.dsns.gov.ua

О 23:32 пожежу було локалізовано та о 07:05 повністю ліквідовано. За попередніми даними, ймовірною причиною виникнення пожежі було порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електрообігрівальним приладом.

Як повідомляв  Харків Times, 9 лютого внаслідок пожежі у 9-поверховому багатоквартирному житловому будинку по проспекту Тракторобудівників, 108 загинув 80-річний чоловік.

Фото: kh.dsns.gov.ua