Пам’яті Лариси Волкової

Сьогодні, 6 лютого, після боротьби із важкою хворобою померла полковник міліції у відставці Лариса Волкова, яка багато років очолювала Центр громадських зв’язків Головного управління МВС у Харківській області.

Роботі в органах внутрішніх справ Лариса присвятила майже 15 років свого життя. Прийшовши у прес-службу з журналістики, вона завжди розуміла пріоритети колишніх колег по цеху, намагалася оперативно й повно відповісти на всі запити, допомагала і підтримувала нас у роботі.

Ті з нас, хто пам’ятає ЦГЗ МВС при Ларисі, знає, що туди можна було прийти у будь-який момент з будь-якими питаннями, та й просто зазирнути, пробігаючи повз, – і тебе зустрічали тепло, із посмішкою, зі справжньою гостинністю.

Сьогодні співчуття рідним та близьким Лариси висловлює керівництво й весь особовий склад Головного управління Нацполіціі області. Ми також висловлюємо свої співчуття – не від імені всього журналістського корпусу, а від свого. Але впевнені, що багато колег сьогодні приєднаються до наших слів і надовго збережуть теплу пам’ять про Ларису Волкову.