Збиваючи бурульки, жінка впала з балкона на Московському проспекті

Вчора, 4 лютого, до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги поступила жінка із численними травмами, отриманими внаслідок падіння з п’ятого поверху.

Як повідомили у відділі комунікації Нацполіціі області, за попередніми даними, невідома жінка приблизно 55-56 років випала з балкона п’ятого поверху житлового будинку на Московському проспекті під час збивання бурульок.

Жінка перебуває в лікарні у “важкому, неконтактному стані”. Лікарі діагностували у неї закриту черепно-мозкову травму, забої різних частин тіла, відкритий перелом передпліччя та інші пошкодження.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК (замах на вбивство) з поміткою “нещасний випадок”.

Поліція ще не встановила особу постраждалої.

Як повідомляв Харків Times, представники міської влади 23 січня просили харків’ян бути уважними й обережно проходити вздовж будинків, а найкраще – взагалі утримуватися від відвідування центру та навіть не ходити до магазинів і кафе.

Увечері 18 січня на вулиці Римарській на 56-річну жінку впала бурулька. Постраждалу госпіталізували із закритою черепно-мозковою травмою, переломом і раною руки, забоєм грудного відділу.