Ситуація на дорогах Харківської області (фото)

Фото: kh.ukravtodor.gov.ua

Служба автомобільних доріг у Харківській області інформує про забезпеченість проїзду на державних дорогах області станом на 4 лютого, 9:00 ранку.

Як повідомляє прес-служба відомства, працівники дорожніх підприємств постійно проводять моніторинг стану проїзду, як за допомогою патрульного обстеження, так і за допомогою камер спостереження. Протягом вихідних виконувалися роботи з розширення проїжджої частини від талого снігу і льоду, водовідведення. Для проведення снігоочисних робіт залучалася спецтехніка, зокрема, ротор. Крім цього проводилася обробка протиожеледними матеріалами доріг державного значення на небезпечних ділянках (спуски і підйоми).

Фото: kh.ukravtodor.gov.ua

У Службі автомобільних доріг попереджають, що вранці 4 лютого, майже по всій області спостерігається туман, видимість становить 200-500 метрів. На дорогах місцями ожеледиця, через яку може збільшитися довжина гальмівного шляху і зменшитися керованість автомобілем. У дорожньому відомстві звернулися до водіїв з проханням з особливою обережністю проїжджати по мостам та естакадах, відмовитися від ризикованого маневрування.

Фото: kh.ukravtodor.gov.ua