Продовжується реєстрація на Харківський міжнародний марафон

Продовжується реєстрація на VI Харківський Міжнародний марафон (Kharkiv International Marathon), що відбудеться 14 квітня.

Про це повідомила прес-служба Харківської міськради.

Це щорічний спортивний захід, який внесено до Книги рекордів України як наймасовіший забіг за кількістю зареєстрованих учасників. Торік у марафоні взяли участь понад 10 тис. осіб з 15 країн світу, і був встановлений рекорд на найдовшій дистанції. Кенійський бігун Серем Бенджамін Кіпроп пробіг 42 км за 2 години 18 хвилин і 13 секунд і побив попередній рекорд – 2 год. 23 хв. 1 сек.

Цього року в рамках марафону пройдуть забіги на такі дистанції: 42,195 км; 10 км; 4,2195 км; а також естафета 2×21,1 км та сімейний забіг на 1,6 км.

Для участі в забігах вже зареєструвалося близько 600 осіб. Траса пролягатиме по центральній частині міста – через вулиці Сумську та Пушкінську, пр. Науки, Центральний парк культури і відпочинку ім. Горького та сад ім. Т. Шевченка, через площі Конституції та Архітекторів, повз фонтан “Дзеркальний струмінь”, Харківський історичний музей, пам’ятник козаку Харько тощо.

Зареєструватися і дізнатися більш детальну інформацію про марафон можна тут.

Як повідомляв раніше Харків Times, Харківський напівмарафон “Kharkiv Half Marathon 2019” відбудеться 24 березня в Харкові.