У Новій Водолазі конфлікт між водіями закінчився стріляниною

Фото: hk.npu.gov.ua

Увечері 22 січня четверо людей постраждали внаслідок конфлікту між 56-річним місцевим мешканцем та 64-річним водієм службового автобуса, який розвозив після зміни робочих. На паркувальному майданчику біля магазину автобус заблокував автомобіль Toyota, його власник почав з’ясовувати стосунки з водієм.

“Під час з’ясування відносин правопорушник зробив кілька пострілів зі спеціального засобу для відстрілу гумових куль у бік автобусу, в результаті чого розбилося скло й були отримані пошкодження транспортного засобу”, – повідомляють у прес-службі Нацполіції області.

Фото: hk.npu.gov.ua

Також під час стрілянини було поранено випадкового перехожого, а між постраждалими та стрільцем “виникла бійка”.

Внаслідок інциденту до лікарні потрапили четверо учасників подій. Водій автобуса отримав забій обличчя, у 41-річного пасажира встановлено закриту черепно-мозкову травма, забій голови та струс мозку, а 39-річний перехожий отримав також закриту черепно-мозкову травму, забій та опік черевної стінки. Після лікарського огляду всіх трьох відпустили додому.

А ось стрілець із закритою черепно-мозковою травмою, струсом та забоєм головного мозку був госпіталізований до хірургічного відділення місцевої лікарні.

На місце події виїжджали викликані свідками патрульні, а також слідчо-оперативна група та керівництво районної поліції. З місця події правоохоронці вилучили травматичний пістолет, патрони й гільзи. Встановлено, що дозвіл на зброю в стрільця був.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу (хуліганство). У майбутньому стрільцю загрожує від трьох до 10 років позбавлення волі, а поки що у поліції вирішують питання обрання йому запобіжного заходу.

Як повідомляв Харків Times, увечері 22 грудня поліцейські затримали на вулиці Волховській (неподалік від перехрестя пр. Льва Ландау та вул. Івана Камишева) чоловіка, який влаштував стрілянину з автомата.