У Московському районі обвалився дах колишнього боксерського клубу

Увечері 20 січня, о 19:30 до Московського райвідділу поліції надійшла інформація про те, що на вул. Халтуріна, 42 обвалився дах покинутої будівлі.

Як повідомили у відділі комунікації Нацполіціі області, інформація про обвалення даху надійшла від перехожих. За адресою виїжджала слідчо-оперативна група.

“Встановлено, що по вулиці Халтуріна під натиском великої кількості снігу обвалився дах колишнього боксерського клубу, який не експлуатується вже протягом тривалого часу”, – йдеться у повідомленні.

При обваленні ніхто не постраждав.

Як вдалося з’ясувати ХТ, у будівлі за адресою вул. Халтуріна, 42 знаходився “Палац Боксу”. Згідно із повідомленням на ресурсі kharkovforum.com, у 2006 році він ще функціонував і надавав послуги у секціях боксу та кікбоксингу.

Розташований неподалік, на вул. Халтуріна, 30, спортклуб “Полісмен” при Московському райвідділі поліції не має до даного інциденту жодного відношення, – запевнили ХТ у відділі комунікації.

Як повідомляв Харків Times, Харківська міська рада просить мешканців міста з обережністю проходити вздовж житлових будинків, звертати увагу на бурульки над козирками під’їздів та іншими виступаючими конструкціями будівель.

Увечері 18 січня на вулиці Римарській на 56-річну жінку впала бурулька. Постраждала госпіталізована з множинними травмами.