У Харкові двоє невідомих поранили поліцейського (доповнено, фото, відео)

Фото: hk.npu.gov.ua

Сьогодні, 16 січня, зранку в Харкові двоє невідомих в масках скоїли напад з використанням зброї на офіцера Департаменту карного розшуку Національної поліції.

Про це написав на своїй сторінці у Facebook перший заступник голови Національної поліції В’ячеслав Аброськін.

Офіцер отримав тяжкі поранення.

“По цьому факту можу сказати, що ім’я замовника цього злочину відоме, він обов’язково понесе суворе покарання. Для кримінальної поліції кордонів немає”, – наголосив Аброськін.

Фото: Vyacheslav Abroskin / Facеbook

Прес-служба поліції у Харківській області повідомляє, що напад стався на вулиці Краснодарській, 171а.

Інформація про це надійшла до Немишлянського відділу поліції 16 січня о 7:40.

“Встановлено, що коли потерпілий виходив з під’їзду, до нього підійшли двоє невідомих. Нападники вдарили чоловіка та зробили декілька пострілів із невстановленої зброї в область голови, після чого негайно зникли з місця події на автомобілі темного кольору”, – йдеться у повідомленні.

Потерпілий із пораненнями голови та шиї доставлений до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги.

Працівники поліції вживають заходів щодо встановлення осіб зловмисників та їх затримання, введений план “Сирена”.

Факт події внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 348 Кримінального кодексу (посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця).

Поліція Харкова звертається до громадян з проханням: якщо вам відома будь-яка інформація або ви стали свідком події, повідомити до поліції за телефонами: 7059300, 93-80-00, 93-50-40 або 102.