Встановлені всі постраждалі у ДТП під Чугуєвом – поліція

Фото: София Митина / ХарківTimes

Поліція встановила особи всіх дев’яти постраждалих, доправлених до лікарень після ДТП під Чугуєвом 14 грудня.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Згідно з повідомленням, загиблий 34-річний водій автомобіля Hyundai був харків’янином. Дві його також загиблі пасажирки – 36-річна мешканка Ізюмського району та 23-річна уродженка Донецької області. Також загинула 24-річна пасажирка мікроавтобуса Renault з Донецької області.

Сім пасажирів мікроавтобуса, всі жителі Донецької та Луганської областей у віці від 20 до 55 років, були доставлені до Чугуївської центральної районної лікарні, троє з них вже виписані на амбулаторне лікування.

Двоє постраждалих – чоловік 1963 року народження і жінка 1974 року народження – знаходяться у відділенні реанімації, медики оцінюють їх стан як “стабільно важкий”. Як повідомив журналістам представник облдержадміністрації, у чоловіка “важкі переломи двох стегон”, а у жінки – черепно-мозкова травма, перелом таза та гомілки. Її ще обстежують на предмет травми хребта. Обидва хворих знаходяться при свідомості, загрози для їхнього життя немає.

Ще двоє госпіталізованих у Чугуєві – це жінка з переломом кісток тазу та чоловік із забоєм грудної клітини та черевної порожнини й переломом гомілки. Жінка вже просить про виписку, стан чоловіка – стабільний.

Як повідомили в прес-службі Харківської міськради, в Харківську міську клінічну лікарню швидкої і невідкладної медичної допомоги ім. Мещанінова були доправлені дві пасажирки Renault – 44-річна та 20-річна жительки Луганської області. Старша з жінок отримала перелом стегна й гомілки, їй зробили операцію. У молодшій – перелом тазу в районі крижів. Обидві – в стабільному стані.

У поліції повідомляють, що у зв’язку з відкритим кримінальним провадженням по ДТП проведено ряд експертиз, розслідування триває. Слідче управління Головного управління Нацполіціі області звертається до свідків та очевидців події з проханням надати інформацію до відділу розслідування злочинів на транспорті за міськими телефонами: 715-71-60, 705-96-91, 705-96-63, або за адресою: Харків, вул . Маяковського, 22.

Як повідомляв Харків Times , на автодорозі неподалік від міста Чугуїв 14 січня близько 8:00 сталася дорожньо-транспортна пригода за участю мікроавтобуса та легковика Hyundai. Внаслідок аварії загинули четверо людей.