Стало відомо про стан здоров’я потерпілих у ДТП біля Чугуєва (доповнено)

Фото: София Митина / ХарківTimes

Двох потерпілих у ДТП біля Чугуєва доставили до Харківської лікарні швидкої та невідкладної допомоги, ще семерих – у Чугуївську ЦРЛ.

Про це повідомляє прес-служба Харківської облдержадміністрації.

“Це три жінки і четверо чоловіків, різного віку – від 20-ти до 60-ти років. Вони були доставлені в лікарню службою екстреної допомоги, в ході транспортування їм була надана максимальна допомога. У лікарні допомогу потерпілим надавали три багатопрофільні бригади. Були проведені всі обстеження, пацієнтам надається вся необхідна допомога”, – розповів головний лікар Чугуївської лікарні В’ячеслав Грушка.

У постраждалих – травми різного ступеня тяжкості. Двоє – чоловік 1963-го року народження і жінка 1974 року народження – знаходяться у важкому стані, в них численні переломи і забої. Небезпеки для їхнього життя, за словами лікарів, немає.

У трьох осіб – травми середньої тяжкості. Двоє – жінка та чоловік, які отримали легкі травми, – були повністю обстежені, одержали необхідну допомогу і вже відпущені під спостереження сімейних лікарів.

У Харківській міській клінічній лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги ім. Мещанінова перебувають дві жінки. Одна з них отримала травми стегна і гомілки, її оперують, після чого переведуть у реанімацію. Другу постраждалу обстежують фахівці, у неї підозра на перелом таза або крижів.

Увечері 14 січня представник пресслужби поліції області повідомила журналістам, що в мікроавтобусі знаходилися в основному жителі Донецької та Луганської областей. Водій Hyundai харків’янин, дівчині, яка загинула в мікроавтобусі, 25 років сказала вона.

Як повідомлялося, 14 січня близько 8:00 на 541-му кілометрі автодороги “Київ-Харків-Довжанський” поблизу села Коробочкине Чугуївського району Харківської області зіткнулися легковий автомобіль Hyundai Accent, в якому їхали троє людей, і мікроавтобус Renault Master, водій якого перевозив дев’ять пасажирів. В результаті зіткнення четверо людей загинули на місці (водій та два пасажири легковика, а також пасажирка мікроавтобуса). Ще дев’ять осіб госпіталізовано.