Ми повинні відкрити ринок справедливих соціальних послуг в Україні – Зеленський

Happy Oldies

Президент України Володимир Зеленський заявив, що в Україні необхідно створити умови для того, щоб люди похилого віку, які потребують догляду й підтримки, мали можливість отримувати якісні соціальні послуги, як в державних, так і в приватних установах.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської обласної держадміністрації.

«Просто вирішити харківську ситуацію недостатньо. Ми не знаємо, скільки таких об’єктів в країні. Тому будуть законодавчі ініціативи. Люди повинні отримувати нормальні, якісні послуги. Я думаю, що як приватні послуги повинні бути, так і державні. Як би це не звучало, але ми повинні відкрити такий ринок справедливих соціальних послуг в Україні», – заявив глава держави після відвідин Харківської міської багатопрофільної клінічної лікарні № 17, де перебувають постраждалі внаслідок пожежі у нелегальному будинку для літніх людей «Золотий час».

Президент коротко відвідав постраждалих старих, поцікавився їхнім самопочуттям і побажав якнайшвидшого одужання.

«Зараз, незважаючи на цей, на жаль, трагічний кейс, треба зробити все для вирішення й запобігання подібних ситуацій», – підкреслив Зеленський.

Фото: kharkivoda.gov.ua

Як повідомляв Харків Times, президент України Володимир Зеленський прибув до Харкова у зв’язку із трагедією у нелегальному геріатричному пансіонаті «Золотий час» і заявив, що оголосить завтра, 23 січня, загальнонаціональний траур.