У харківському метро встановили 160 валідаторів для “E-ticket”

Фото: www.city.kharkov.ua

Зараз на станціях Харківського метрополітену встановлено 160 валідаторів і 81 термінал самообслуговування для продажу і поповнення електронного квитка “Е-ticket”.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення прес-служби Харківської міськради.

Протягом жовтня було додатково видано 2944 пільгових електронних квитків учням шкіл (всього видано 88,4 тис. квитків), 25 квитків – дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування (всього видано 765).

Крім того, у жовтні через втрату або пошкодженням школярам замінили 490 квитків (всього замінено 1666), дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, – 12 квитків.

Також у жовтні почалася видача персоніфікованих пільгових електронних квитків іншим категоріям громадян. Уже видано близько 66,8 тис. квитків, і подальша видача триває.

На весіх трамваях та тролейбусах, які здійснюють перевезення пасажирів, встановили 451 бортовий комп’ютер і змонтували 1419 валідаторів реєстрації проїзду. Станом на 1 листопада, на трамвайних і тролейбусних зупинках міста встановлені і цілодобово функціонують 170 терміналів “Е-ticket” для придбання та поповнення квитків для проїзду (разових та електронних).