Сису затримали при спробі дати хабара детективу НАБУ – Кучер

Фото: Олексій Кучер/Facebook

Народний депутат Олексій Кучер заявив, що одіозного директора Гутянського лісгоспу Віктора Сису, який перебуває під слідством, затримали при спробі дати хабара детективу Національного антикорупційного бюро України (НАБУ).

Про це Харків Times стало відомо з публікації на сторінці Кучера у Facebook.

“Друзі, відомий харківський лісоруб Сиса був затриманий на дачі хабара. Кажуть, хотів купити детектива НАБУ за 100 тис. $. Не вийшло”, – написав нардеп.

Джерела Харків Times у правоохоронних органах підкреслили, що затримання проводили детективи Національного антикорупційного бюро.

Як повідомляв Харків Times, наприкінці серпня детективи Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) під процесуальним керівництвом Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) здійснювали обшуки у Харківській області за місцем проживання окремих посадових осіб ДП “Гутянське лісове господарство” та комерційних компаній. Про проведення обшуку в приватному будинку директора лісгоспу Сиси нардеп Кучер тоді також повідомив у Facebook.

Президент Володимир Зеленський 17 липня доручив харківським правоохоронцям припинити вирубку лісів у області.

Кабінет міністрів 20 жовтня, погодив призначення кандидатури народного депутата від партії “Слуга народу”, переможця позачергових парламентських виборів по мажоритарному округу №179 Олексія Кучера на посаду голови Харківської обласної державної адміністрації, проте призначення Кучера поки що не підписав президент.