У харківській частині Нацгвардії помер солдат строкової служби

Фото: novynarnia.com

У 3 бригаді оперативного призначення Національної гвардії України 11 жовтня близько 17:00 помер 21-річний солдат строкової служби Володимир Романюк.

Про це Харків Times повідомив представник прес-служби Східного територіального управління НГУ.

Після проведення розводу на службу з охорони громадського порядку під час посадки в автомобіль Володимир раптово втратив свідомість.

“Співробітниками медичної частини одразу були проведені реанімаційні заходи для врятування життя солдата, які нажаль позитивного результату не дали. Вже через 5 хвилин по прибуттю швидкої допомоги лікарі констатували клінічну смерть. За життя хлопця лікарі боролися понад 40 хвилин, після проведення реанімаційних заходів була констатована біологічна смерть”, – сказав представник прес-служби.

На даний час тіло Романюка знаходиться в морзі, обставини смерті встановлюються.

Романюк був призваний на службу з Волинської області.

Представниця прес-служби поліції Харківської області повідомила журналістам, що інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу (вбивство) з поміткою “природна смерть”. Слідство веде Київський відділ поліції, експертиза щодо встановлення причин смерті ще не готова.

Як раніше повідомляв ХарківTimes, в середині березня в Чугуївському районі області був убитий 37річний військовослужбовець.