Дворічанська поліція – на своєму місці – Тимошко

Ілюстративне фото з відкритих джерел

Чутки про нібито «вивід поліції» з Дворічної Харківської області – це російське ІПСО, покликане посіяти паніку серед мешканців регіону. Всі поліцейські підрозділи залишаються на місцях несення служби.

Про це Харків Times довідався з коментаря начальника Головного управління Нацполіції Харківщини Володимира Тимошка у Telegram.

«В деяких телеграм-каналах розповсюджується брехлива інформація про те що поліція залишає місця несення служби, пакує речі. Відповідаю: пакуємо колаборантів і босяків. І будемо це робити в рамках чинного законодавства; місця служби не залишаємо і не залишимо», – заявляє Тимошко.

Він пояснив, що поліцейські підрозділи у прикордонних та прифронтових районах області «певною періодичністю міняють локації, бо по поліцейських ці … також б’ють».

«Дворічанськоі поліції це також стосується – вони на місці, як були вчора і позавчора», – запевнив Тимошко.

Він закликав мешканців регіону «не розповсюджувати дурниць та перевіряти інформацію».

«Для нас з 24.02 нічого не змінилось. Змінилось для ворога – їх стало менше. Змінилось для зрадників і колаборантів – їх також стало менше.  Ми будемо битись як і бились, ми будемо захищатись і будемо далі звільняти захоплені ворогом наші землі», – впевнений начальник ГУ Нацполіції.

Стандартна відповідь Володимира Тимошка на російсье ІПСО/Telegram

Як повідомляв Харків Times, росіяни почали розсилати у соцмережах своє ІПСО про нібито «евакуацію з Харкова» під виглядом «інструкцій». Зокрема, через месенджер Signal такі фейкові повідомлення розповсюджуються від імені ДСНС України.