Ніч шахедів на Харківщині: у Харкові згоріли автівки, у Великому Бурлуці загинула літня людина (фото, відео)

Фото: ДСНС

У ніч на сьогодні, 2 березня, російські безпілотники влучили по районах житлової забудови у Шевченківському районі Харкова та селищі Великий Бурлук Харківської області. Внаслідок влучання в обласному центрі згоріли три автівки поруч із багатоповерховим будинком, були пошкоджені ще два легковики, гаражі та вікна у навколишніх будівлях. У Великому Бурлуці шахед влучив у приватний житловий будинок, зруйнувавши його. З-під завалів рятувальники дістали тіло 74-річного господаря будинку.

Про це Харків Times повідомили у Головному управлінні ДСНС області.

В обох випадках влучання російських шахедів сталися пожежі.

«На місці ліквідації наслідків ворожого удару в Харкові від ДСНС працювало 15 рятувальників та 2 одиниці техніки. За попередніми даними жертв та постраждалих немає», – йдеться у повідомленні.

На місці влучання російського безпілотника у селищі Великий Бурлук Куп’янського району в зруйнованому будинку сталася пожежа на площі 80 кв. метрів.

«З-під завалів рятувальники вилучили тіло загиблого чоловіка 1947 р.н. На місці події працювало 2 одиниці техніки та 10 співробітників ДСНС», – повідомили надзвичайники.

Як повідомили у Повітряних Силах ЗСУ, цієї ночі у Харківській та Запорізькій областях було знищено по два російських БпЛА, ще по одному – в Дніпропетровській області та на Сумщині.

Як повідомляв Харків Times, у ніч на сьогодні, 2 березня, близько опівночі, російські шахеди атакували Харків. Відомо про влучання в одному з районів міста. Повідомляють про автівки, що загорілися від влучання.