Ракетний удар по Великому Бурлуку: загинули четверо людей

Фото: Сергій Болвінов / Facebook

Станом на ранок 15 лютого рятувальники знайшли у рештках частково знищеного російською ракетою двоповерхового будинку у Великому Бурлуці тіла чотирьох людей.

Про це Харків Times стало відомо з дописів у Facebook начальника Слідчого управління Нацполіції Харківщини Сергія Болвінова.

Після прибуття на місто прильоту ракети рятувальники знайшли тіла двох загиблих чоловіків. Одному з них було 45 років, вік іншого встановлюється. Пізніше з-під завалів дістали тіло жінки, їй було 74 роки. Рятувальна операція продовжувалася всю ніч. Вранці стало відомо, що рятувальники дістали з-під завалів тіло четвертої жертви обстрілу – жінки, якій було 55 років.

«Можливо, під завалами перебуває ще одна людина, пошуки продовжуються», – написав Болвінов.

Також внаслідок удару отримали поранення п’ятеро людей – троє чоловіків та дві жінки. Одну з них, мешканку Великого Бурлука дістали з-під завалів живою. У неї закрита черепно-мозкова травма та перелом шийного відділу хребта.

Рятувальна операція триває.

ДСНС повідомила, що внаслідок влучання о 16:20 ворожої ракети у житлову двоповерхівку зруйновано її більшу частину, а також сусідній приватний будинок.

Як повідомляв Харків Times, 14 лютого росіяни обстріляли селище Великий Бурлук Харківської області, попередньо ракетами С-300.

Пошкоджений двоповерховий будинок, в якому з 16 квартир зруйновані вісім. Також пошкоджений приватний будинок та два поліцейських автомобілі.