Російські ракети влучили в готель у Харкові (фото, відео)

Фото: Харків Times

Кількість постраждалих від російського ракетного удару по Харкову ввечері сьогодні, 10 січня, вже зросла до десяти. Всі вони цивільні.

Про це повідомив кореспондент Харків Times з місця події.

За словами прокурора Харківської області Олександра Фільчакова, на момент влучання в готелі знаходилися 30 людей, семеро з них – це персонал готелю. За медичною допомогою звернулися десять. За відомостями медиків, один з них перебуває у важкому стані, один – у стані середньої тяжкості, інші отримали неважкі поранення. Серед постраждалих – одна громадянка Туреччини та один громадянин Грузії – співробітники турецького ЗМІ.

Від влучання російської ракети постраждав також невеликий будинок поруч із готелем та розташований далі автосалон і автівки, що знаходилися біля нього. Певні пошкодження отримав і будинок навпроти, в якому розташовані кілька магазинів, а також припарковані там автівки.

Як повідомив на місці події мер Харкова Ігор Терехов, російська ракета пошкодила дві лінії електромереж, у зв’язку з чим у місті знеструмлена та залишилася без водопостачання певна кількість будинків. За словами Терехова, пошкодження не глобальні, а кількість знеструмлених будинків невелика, мають надію швидко все поладнати.

Фото: Харків Times

Як повідомляв Харків Times, раніше повідомлялося про шістьох постраждалих від сьогоднішнього вечірнього російського ракетного удару по Харкову.