Доба війни на Харківщині: 16 відбитих російських атак

Фото: Генштаб ЗСУ

Минулої доби воїни ЗСУ відбили 16 російських атак біля Синьківки, Петропавлівки та Іванівки Куп’янського району Харківської області. Синьківка зазнала авіаудару. Росіяни за добу обстріляли з артилерії та мінометів понад 20 населених пунктів області.

Про це Харків Times повідомили у Харківській обласній військовій адміністрації.

«Артилерійських та мінометних обстрілів ворога зазнали понад 20 населених пунктів Харківщини, зокрема: Ветеринарне Харківського району; Вовчанськ, Бударки Чугуївського району; Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Берестове, Одрадне Куп’янського району», – йдеться у повідомленні.

Як повідомили Харків Times у Генеральному штабі ЗСУ, в районі Синьківки росіяни вже вкотре намагалися прорвати оборону українських військ, але знову зазнав поразки.

У селі Одрадне ворожим обстрілом пошкоджено лінію електропередачі.

У зв’язку з погодними умовами на Харківщині залишається без електрики 1221 споживач. Ремонтні бригади продовжують працювати над відновленням електропостачання у Барвінківській, Близнюківській, Вовчанській і Куп’янській громадах.

Вже вранці сьогодні, 21 грудня, о 05:30 росіяни завдали удару по Куп’янську. Вже вкотре постраждало житло мирних мешканців. На щастя, обійшлося без жертв.

Як повідомили Харків Times у Головному управлінні ДСНС області, піротехнічні підрозділи протягом доби обстежили понад 4 гектари території в Харківському, Ізюмському, Богодухівському, Куп’янському та Чугуївському районах Харківщини. Вони вилучили та знешкодили 38 одиниць вибухонебезпечних предметів.

Як повідомляв Харків Times, у ніч на 20 грудня дві російські С-300 влучно поцілили у давно закрите транспортне депо на Салтівці, де зберігається готова до списання техніка.