Доба війни на Харківщині: російські авіаудари та дев’ять відбитих атак

Ілюстративне фото: Генштаб ЗСУ

Минулої доби росіяни дев’ять разів намагалися атакувати позиції ЗСУ на Куп’янському напрямку в Харківській області в районі Синьківки та східніше Петропавлівки. Всі атаки були відбиті.

Про це Харків Times повідомили у Генеральному штабі ЗСУ.

Петропавлівка зазнала авіаційного удару. Так само, як і Терни, Званівка, Новобахмутівка, Авдіївка, Новомихайлівка, Парасковіївка Донецької області та Кринки й Ольгівка на Херсонщині.

«Під артилерійським вогнем опинилися понад 100 населених пунктів Чернігівської, Сумської, Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької, Херсонської та Миколаївської областей», – йдеться у повідомленні Генштабу.

Як повідомили Харків Times у Харківській обласній військовій адміністрації, на Харківщині під артилерійськими та мінометними обстрілами росіян перебували більше 20 прикордонних та прифронтових населених пунктів. Зокрема Вовчанськ і Вовчанські Хутори Чугуївського району; Тополі, Дворічна, Синьківка, Петропавлівка та Іванівка Куп’янського району.

«У результаті ворожого обстрілу м. Вовчанськ Чугуївського району пошкоджено будівлю аграрного підприємства. Потерпілих немає», – повідомили у ХОВА.

Енергетики продовжують долати наслідки негоди. Станом на ранок сьогодні, 18 грудня, по області знеструмлені 1857 споживачів. Ремонтні бригади продовжують працювати над відновленням електроспоживання у Близнюківській, Барвінківській та Вовчанській громадах Харківщини.

Як повідомляв Харків Times, вчора, 17 грудня, о 14:30 у селі Глушківка Куп’янського району Харківщини на невідомому вибуховому предметі підірвався молодий чоловік 29 років.