На Харківщині нетверезий чоловік підпалив кількох підлітків (відео)

Скріншот відео: Сергій Болвінов/Facebook

Сьогодні, 28 листопада, о 16:30  в селі Станичне Красноградського району Харківської області мало не сталася трагедія. У місцевому кафе нетверезий чоловік вилив займисту речовину на п’ятьох підлітків та підпалив їх.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення у Facebook начальника Слідчого управління Головного управління Нацполіції області Сергія Болвінова.

За його словами, чотири дівчинки та хлопчик у віці від 11 до 17 років сиділи за столиком, коли до них підійшов «місцевий безробітний, який зловживає спиртним».

«Причини, з яких він напав на дітей, невідомі – рідину він вилив за секунду, одразу підпалив і вже за мить вся компанія підлітків опинилася у вогні», – написав Болвінов.

Страшний інцидент зафіксувала камера відеоспостереження. На щастя, діти встигли втекти, на них дивом не загорівся одяг. Схоже, усі п’ятеро залишилися переляканими, але неушкодженими. Нападника затримали, він виявився нетверезим.

«Дії затриманого кваліфікуємо як замах на умисне вбивство двох або більше осіб, в тому числі малолітніх дітей, способом, небезпечним для життя багатьох осіб», – зазначив начальник Слідчого управління.

Як повідомляв Харків Times, до десяти років за ґратами може провести ревнивець з Харкова, якого підозрюють у підпалі автівки колишньої коханки.