У Харкові пролунало кілька вибухів. Останній – дуже гучний

Ілюстративне фото

У ніч на 6 червня, близько 23:30 росіяни знову почали обстрілювати Харків. У місті пролунали кілька вибухів.

Про це Харків Times довідався з власного досвіду та отримав підтвердження від мера міста Ігоря Терехова та ХОВА.

«Харків під  ракетним ударом. Містяни чують вибухи – шонайменше пролунало кілька», – написав Терехов у Telegram о 23:31.

«До уваги жителів Харкова та області: перебувайте в укриттях! Окупанти завдають ударів!» – закликали в обладміністрації.

Останній вибух, що пролунав у місті близько 23:35, прийшовся на середмістя й був дуже гучним.

За повідомленням начальника ХОВА Олега Синєгубова, на даний момент «зафіксовані влучання у Слобідському та Шевченківському районах міста». Попередньо, це були вже добре знайомі харків’янам ракети С-300. На даний момент повідомлень про постраждалих немає.

«Дані уточнюються, профільні служби працюють на місцях влучань», – повідомив Синєгубов.

Мер міста також підтвердив, що влучання ворожих ракет прийшлися на ці два райони та що один з ударів – по центру.

«ДСНС працює на місцях вибухів. За попередньою інформацією – на даний момент без постраждалих, але обстеження територій, що опинилися під ударом, триває», – написав Терехов.

Як повідомляв Харків Times, ввечері 5 травня російські окупанти пошкодили трубопровід із аміаком у Куп‘янському районі Харківської області. За даними на 22:29, заміри у місті Куп‘янськ показують, що аміак у повітрі відсутній. За попередніми повідомленнями фахівців, які працюють на місці, загрози розповсюдження небезпечних речовин у Куп’янській громаді немає.