Окупанти обстріляли Харківщину з танків та вертольоту

Фото: Нацполіція Харківської області

3 червня у Харківській області внаслідок російських обстрілів постраждала 74-річна жінка. Вранці сьогодні, 4 червня, окупанти продовжили бомбити мирні міста та села Харківщини, руйнуючи цивільну інфраструктуру.

Про це Харків Times довідався з повідомлень ДСНС області і голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

За його словами, протягом 3-4 червня під ворожим вогнем знов опинилися прикордонні та прифронтові населені пункти Харківського, Куп’янського, Чугуївського, Богодухівського та Ізюмського районів.

“4 червня вранці ворог вкотре масовано обстріляв м. Вовчанськ Чугуївського району. В місті пошкоджено адміністративну будівлю, частково зруйновано 2 будинки та господарчі споруди.”, – повідомив очільник області.

Сьогодні зранку росіяни з вертольотів обстріляли с. Івашки Богодухівського району. На щастя, без масштабних руйнувань і жертв.

Внаслідок ранкового танкового обстрілу с. Гур’їв Козачок Богодухівського району зафіксоване пряме влучання у будівлю Будинку культури, який зазнав значних пошкоджень.

Напередодні, 3 червня, внаслідок російського удару по селу Першотравневе Ізюмського району отримала поранення 74-річна жінка. Ворожим обстрілом також пошкоджено приватний будинок.

Протягом 3 червня від ворожого вогню постраждали такі населені пункти:

– у селі Петропавлівка Куп’янського району пошкоджено об’єкт цивільної промисловості, приватний будинок та господарчі споруди. Російський снаряд влучив на територію приватних домоволодінь. Горіли господарчі споруди на площі 350 кв.м.

– пожежа від влучання російських боєприпасів трапилась о 12:05 на території одного з сільськогосподарських підприємств у с. Івашки, Богодухівського району. Її площа склала 1500 кв.м. Тут також обійшлось без жертв.

– у Вовчанську пошкоджено заклад освіти, 2 приватні житлові будинки та автомобіль.

Як повідомляв Харків Times, 2 червня у Харківській області внаслідок російських обстрілів три людини загинули, шість постраждали. Окупанти гатили з танків, мінометів, артилерії та скинули дві авіабомби.