У Харківській області російські снаряди вбили двох людей

Фото: Нацполіція у Харківській області

14 березня в Харківській області внаслідок російських обстрілів загинула 55-річна жінка та 42-річний чоловік. Ще двоє мирних мешканців отримали поранення.

Про це Харків Times довідався з повідомлення голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

За його словами, протягом минулої рашисти масовано обстрілювали прикордонні населені пункти Харківського, Чугуївського та Куп’янського районів області. Найбільше від ворожих ударів потерпав Вовчанськ. Під ворожий вогонь потрапили пожежно-рятувальної частини, об’єкти цивільної промисловості та крамниці.

“Внаслідок влучання снаряду в цивільний автомобіль загинула 55-річна жінка, 47-річний водій цього авто отримав поранення та був госпіталізований.”, – розповів очільник області.

Ще один мирний мешканець загинув внаслідок обстрілу с. Колодязне Куп’янського району. 42-річний чоловік потрапив під ворожий вогонь, коли їхав у машині. Через російські обстріли у Колодязному також пошкоджені приватні житлові будинки та об’єкти інфраструктури.

У смт Дворічна Куп’янського району осколкове поранення зазнав 58-річний цивільний чоловік. Йому надали медичну допомогу на місці.

У Вовчанську від влучання ворожого боєприпасу загорівся магазин, повідомили в ДСНС області. Рятувальники виїхали на гасіння об 11:08. Коли вони приїхали на місце події, полум’я охопило приблизно 200 кв.м.

“З вогнем боролись 5 рятувальників на автоцистерні. Об 11:20 їм вдалось локалізувати його розповсюдження, проте через сильні повторні обстріли вогнеборці змушені були повернутись до місця дислокації.”, – розповіли в ДСНС області.

За минулу добу піротехніки ДСНС знешкодили 142 вибухонебезпечні предмети.

Як повідомляв Харків Times,  російські окупанти з мінометів обстріляли похоронну процесію у Вовчанську.