На Куп’янщині рашисти обстріляли рятувальників (фото)

Фото: ДСНС

Рятувальників, які намагалися звільнити з-під завалів двох жінок, прицільно обстріляли рашистські покидьки у Куп’янському районі Харківської області вдень сьогодні, 23 лютого. Обидві жінки скоріш за все загинули. Це трапилося не в самому Куп’янську, а в селищі Дворічна Куп’янського району Харківської області.

Про це Харків Times повідомили у Головному управлінні ДСНС області.

Під час першого обстрілу Дворічної сьогодні близько 10-ї ранку було зруйновано чотирьох поверхову будівлю селищної ради. На місці влучання сталася пожежа, «горіли конструктивні елементи будівлі». Коли на місце прибули рятувальники, з’ясувалося, що під завалами знаходяться дві жінки, невідомо живі чи вже мертві.

«Рятувальники одразу приступили до розбору конструкцій. Під час проведення робіт сталася ціла серія повторних обстрілів. Окупанти прицільно били по рятувальникам», – йдеться у повідомленні.

Як повідомили Харків Times учасники та очевидці подій, рашисти били прямою наводкою, бо лінія фронту проходить наразі на відстані менше кілометра.

На щастя, ніхто з рятувальників не постраждав, але аварійно-рятувальні роботи довелося призупинити через обстріли, що не вщухали.

Як повідомляв Харків Times, на Харківщині станом на 16:35 двоє людей все ще залишаються під завалами після ранкового обстрілу Куп’янського району рашистськими загарбниками.