У Харківській області російськими обстрілами пошкоджено школу, гараж, будівлю швидкої допомоги

Фото: Сергій Бобок/Харків Times

18 лютого у Харківській області внаслідок російських обстрілів загинув один мирний мешканець і двоє отримали поранення. Протягом минулої доби російські війська обстрілювали мирних жителів та цивільну інфраструктуру щонайменше 10 прикордонних населених пунктів Чугуївського, Куп’янського та Харківського районів.

Про це Харків Times довідався з повідомлення голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

18 лютого у Вовчанську російський снаряд влучив у приватний будинок, в якому знаходився власник. Від отриманих травм чоловік загинув.

“У смт Ківшарівка Куп’янського отримали поранення 53-річний чоловік та 57-річна жінка. Госпіталізовані в стані середньої тяжкості. Обстрілом серйозно пошкоджено будівлю закладу освіти.”, – повідомив очільник області.

У смт Дворічна Куп’янського району руйнувань зазнала будівля швидкої медичної допомоги.

Рашисти знов тероризували обстрілами приватний сектор Куп’янська. Внаслідок артилерійських ударів рашистів виникли пожежі, повідомили у ДСНС області.

“На території одного з приватних маєтків горів гараж та 2 легкові автомобілі. Площа горіння склала 60 кв.м. О 09:30 пожежа була ліквідована силами рятувальників 44-ї ДПРЧ та їхніх колег з Луганська. Постраждалих немає.”, – розповіли рятувальники.

Піротехніки ДСНС протягом доби вилучили та знешкодили 89 одиниць вибухонебезпечних предметів.

Мешканцям міста Ізюма рятувальники доставили 8 тон питної води.

Як повідомляв Харків Times, 17 лютого рашисти обстріляли зі ствольної та реактивної артилерії, танків та мінометів щонайменше 15 населених пунктів Харківського, Куп’янського та Чугуївського районів. По Вовчанську нанесли авіаудар.