Внаслідок російської ракетної атаки в Харкові більше 200 будинків залишаються без тепла

Фото: ХТМ

Станом на вечір сьогодні, 10 лютого, в Харкові 165 будинків залишаються без тепла через дефекти, які виникли після обстрілів та раптової зупинки системи теплопостачання. Ще 116 житлових будинків залишаються без тепла через відсутність електропостачання. Без електрики залишається близько 15% території міста.

Про це Харків Times повідомили у Харківській міській раді.

У міськраді запевняють, що роботи на всіх об’єктах триватимуть до моменту включення.

«Ми подаємо тепло, забезпечуємо водопостачання у стислому режимі. Нам вдається локалізувати наслідки обстрілів. Працювали весь день, щоб дати світло, щоб працювали електротранспорт, метро та об’єкти інфраструктури», – зазначив мер Харкова Ігор Терехов в ефірі національного телемарафону.

За його словами, вночі та вранці ворог цілився в об’єкти критичної інфраструктури Харкова та області.

«Зокрема, вранці був повторний приліт в один з об’єктів, який забезпечує тепло- та енергопостачання Харкова», – повідомив Терехов.

Як повідомляв Харків Times, у ніч на сьогодні, 10 лютого, близько 04:00, російські загарбники вдарили ракетами по критичній інфраструктурі Харкова.

10 лютого, близько 10:30 під час масованої ракетної атаки на Україну з боку російських загарбників було нанесено повторний удар по критичній інфраструктурі Харкова. Внаслідок цього удару постраждали восьмеро людей.