Внаслідок ракетного удару окупантів по Куп’янську поранено 77-річну жінку

Фото: Харківська обласна прокуратура

У перший день нового року російські окупанти нанесли ракетний удар по місту Куп’янськ, внаслідок якого постраждала 77-річна жінка.

Про це Харків Times повідомили в Харківській обласній прокуратурі.

За інформацією слідства, рашисти вдарили по місту близько сьомої години ранку 1 січня. Пораненій жінці медики надали допомогу на місці, розповіли в прес-службі Харківської ОВА. Також внаслідок обстрілу пошкоджено 5 приватних будинків, постраждала інфраструктура.

Протягом минулої доби окупанти також обстрілювали Вовчанськ, Огірцеве, Новомлинськ, Андріївку, Кучерівку, Лиман Перший, Вільшану, Орлянське, Кислівку, Котлярівку та інші населені пункти у Куп’янському та Чугуївському районах.

За інформацією правоохоронців, російські нацисти гатили по мирним містам та селам Харківщини з артилерії та РСЗО. Внаслідок обстрілів у с. Подоли Куп’янського району зруйновано та пошкоджено приватні домоволодіння людей.

Слідчо-оперативні групи оглянули місця обстрілів, зібрали речові докази та опитали свідків. Після опрацювання наслідків обстрілів слідчі відкрили кримінальні провадження за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Як повідомляв Харків Times, 31 грудня у Куп’янську рятувальники понад 5 годин гасили спричинену ворожим обстрілом пожежу.