Ялинкові базари у Харкові: де розташовані і які ціни

Фото: Сергій Бобок/Харків Times

Станом на 23 грудня у Харкові відкрито 33 майданчики, де можна придбати новорічну ялинку. Ціни на таких ринках стартують від 150 грн.

Про це Харків Times повідомили у Харківській міськраді.

“На сьогоднішній день зареєстровано 33 таких майданчики, зокрема у Шевченківському, Слобідському, Немишлянському, Салтівському, Основ’янському, Холодногірському та Індустріальному районах міста. Також продаж ялинок здійснюється на території деяких ринків міста – Сумському, Новосалтівському, Кінному, «Промінь» та ін.”, – розповіли у міськраді.

Вартість ялинок стартує в середньому від 200 грн залежно від розміру. Максимальний цінник на ялинковому базарі – 1500 грн. Невеликі композиції з гілок на підставці коштують від 150 грн.

В спеціалізованих відділах новорічних товарів у гіпермаркетах в наявності є штучні ялинки. Ціни на них залежать від розміру, виду, країни-виробника та інших характеристик. До прикладу, ялинка зелена лита заввишки 120 см коштує 1500 грн, ялинка європейська зелена засніжена 190 см – 2100 грн, ялинка смерека зелена 210 см – 5350 грн.

Як повідомляв Харків Times, 19 грудня, у День Св. Миколая, на  станції «Університет» Салтівської лінії Харківського  метрополітену відкрили головну ялинку Харкова.

З 20 грудня по 7 січня включно на станції метро “Універсітет” відбуватимуться різдвяні та новорічні вистави. Програму святкових заходів можна подивитися тут.