У Харкові відкриють автобусний маршрут і змінять рух трамвайного

Фото: Константин Марков, Харьков Транспортный

У Харкові в роботі міського транспорту відбудуться зміни – з 1 грудня почне курсувати автобус №25е і тимчасово змінить рух трамвай №8.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської міської ради із посиланням на Департамент інфраструктури.

“Рух трамваїв по пр. Героїв Сталінграда від розворотного кола «вул. Одеська» до вул. Морозова, та по вул. Морозова, від пр. Героїв Сталінграда до вул. Мухачова, буде заборонений з 9:00 до 15:00 1 грудня.”, – розповіли у міськраді.

За інформацією Департамента інфраструктури, це пов’язано з ремонтом трамвайної колії.

У цей час трамвай №8 куруватиме так:

– розворотне коло «вул. Мухачова» – вул. Морозова – вул. Плеханівська – вул. Молочна – пл. Захисників України – пр. Героїв Харкова – вул. Академіка Павлова – пров. Салтівський – Салтівське шосе – розворотне коло «602-й мікрорайон».

Також з 1 грудня почне працювати автобусний маршрут №25е «Автостанція «Індустріальна» – вул. Луї Пастера». Як повідомили у Департаменті інфраструктури, це пов’язано з необхідністю перевезення мешканців вул. Плиткової та вул. Луї Пастера.

Автобус №25е курсуватиме так:

– Автостанція «Індустріальна» – пр. Героїв Харкова – вул. Роганська – вул. Миру – вул. Плиткова – вул. Луї Пастера.

Як повідомляв Харків Times, на період відключення електроенергії у місті Харкові розробили 34 тимчасові автобусні маршрути, які вводитимуться під час припинення роботи наземного електротранспорту та метрополітену.