Робітників промислових підприємств у бєлгородській області вербують у ПВК “вагнер”

Ілюстративне фото

В бєлгородській області рф розпочато активне вербування працівників промислових підприємств до приватної військової компанії “вагнер”.

Про це Харків Times дізнався з ранкового повідомлення Генштабу ЗСУ.

За інформацією українських військових, вже є домовленість з керівництвом Оскольського електрометалургійного комбінату, щоб залучити працівників призовного віку до військових зборів на базі ПВК “вагнер”. Збори триватимуть 30 днів. Працівникам комбінату, що братимуть участь у військових тренуваннях, обіцяють виплачувати зарплату у полному обсзяі.

“Збори планується проводити партіями по 25% працівників зазначеної категорії від комбінату. По завершенню – учасникам буде запропоновано підписати контракт з приватною військовою компанією.”, – повідомили у Генштабі.

Разом з цим російські окупанти протягом 17 листопада наносили по території Харківської області артилерійські та ракетні удари, обстрілювали з танків, розповіли у Генштабі.

“Протягом минулої доби від ракетних ударів постраждали об’єкти цивільної інфраструктури в населених пунктах Балаклія та Ізюм Харківської області”, – повідомили у Генштабі.

З танків, артилерії різних типів росіяни обстріляли  10 населених пунктів. Під ворожий вогонь потрапили: Глибоке, Огірцеве, Осинове, Стариця, Хатнє, Берестове, Кислівка, Крохмальне, Піщане і Табаївка.

“За минулу добу Сили оборони України збили 4 крилаті ракети, 2 керовані авіаційні ракети та 5 БпЛА “Шахед-136”.”, – повідомли у Генштабі.

Як повідомляв Харків Times, 17 листопада у Харківській області внаслідок російських обстрілів отримали поранення вісім людей, ще один чоловік підірвався на міні.