За добу окупанти обстріляли три райони Харківщини

Фото: Сергій Болвінов/Facebook

11 жовтня російські окупанти обстрілювали населені пункти Харківської області, що розташовані близько до лінії зіткнення та біля кордону з рф.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

За його словами під ворожим вогнем опинилися села та селища у Куп’янському, Харківському та Чугуївському районах. Зокрема, чергових ударів від рашистів зазнали: Стрілеча, Красне, Огірцеве, Вовчанські Хутори, Стариця, Дворічна та Дворічне. За попередніми даними, постраждалих немає.

Протягом минулої доби піротехники ДСНС размінували територію загальною площею понад 17 га. Вони вилучили та знешкодили 668 вибухонебезпечних предметів. Основні зусилля піротехнічних підрозділів направлені на об’єктах критичної інфраструктури, розмінування водо-, газо-, тепло-, електро- мереж з метою їх відновлення у Харківському, Богодухівському, Ізюмському та Чугуївському районах області. Так піротехніки за минулий день обстежили біля 3 км ліній електропередач та 2 км газопроводів.

З 8 вересня по 12 жовтня піротехніки ДСНС на деокупованій території Харківщини виявили та знешкодили близько 21 тисячі одиниць вибухонебезпечних предметів.

Як повідомляв Харків Times, 10 жовтня окупанти наносили удари ракетами С-300 по населених пунктах Куп’янського, Харківського, Чугуївського та Богодухівського районів області. Ворожі боєприпаси влучили в об’єкти інфраструктури життєзабезпечення. Внаслідок обстрілу була знеструмлена більша частина Харкова та населених пунктів області.