У Харкові 50 будинків залишаться без опалення – адреси

Фото: Сергій Бобок/Харків Times

Через масові пошкодження житлового фонду та інфраструктури міста Харкова 50 будинків частково або повністю не будуть підключені до опалення.

Про це Харків Times  повідомили у Харківській міськраді.

За інформацією КП «Харківські теплові мережі», такі будинки є в семи районах міста, найбільше – у Київському, та Салтівському.

“Станом на 18:00 6 жовтня, 25 таких будинків розташовані у Київському районі, 13 будинків – у Салтівському, два будинки – у Холодногірському, один будинок – у Слобідському та по три – у Шевченківському, Немишлянському та Основ’янському районах міста”, – йдеться в повідомленні.

Зважаючи на характер та обсяги пошкоджень, у деякі будинки тепло запускатимуть частково, втім низка будинків до опалення підключатися не буде.

Зокрема, без опалення повністю або частково залишаться будинки на пл. Героїв Небесної сотні, 7 В та 7Д, ул.Мироносицька,32, 34, вул.Свободи,8, вул.Свободи,11/13, вул.Чернишевського,45а, вул. Дружби Народів,225 та 271, вул.Метробудівників, 1, 3, 4, 6, 8, 10.

Повний перелік адрес надано у таблиці.

Як повідомляв Харків Times, у пологових будинках та лікарнях міста Харкова опалення, за потреби, включать поза графіком.