Людина загинула від російського ракетного удару в Харкові

Фото: suspilne.media

Щонайменше одна людина загинула від російського ракетного удару по об’єкту критичної інфраструктури в Харкові.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення Суспільного із посиланням на заступника начальника ДСНС області Анатолія Торяника.

«За інформацією персоналу, в приміщенні по якому влучила ракета, перебували двоє чергових. Одного відшукали мертвим. Іншого продовжуємо шукати», – повідомив Торяник.

Як повідомив у Telegram начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, енергетики продовжують працювати над відновленням електропостачання.

«Енергетики працюють та поступово відновлюють електропостачання в населених пунктах області. Зміїв, Лозова вже з електрикою. Вдається поступово відновлювати електропостачання в частині населених пунктів Харківського району. Роботи тривають», – доповів Синєгубов.

Згідно із повідомленнями Суспільного та соцмереж, електрику відновлено також у Змієві, Первомайському, Валках, Краснограді, Богодухівському районі та в інших населених пунктах області.

Як повідомляв Харків Times, відключення світла в Харкові та Харківській області сталося внаслідок ракетного удару рашистів.