На Рогані під час пожежі загинули двоє людей, вагітну жінку та дитину врятували

Фото: ДСНС у Харківській області

В суботу, 6 серпня, під час пожежі в дев’ятиповерховому будинку по вулиці Грицевця, 50 а у Харкові загинули чоловік та жінка.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі ДСНС області.

Повідомлення про пожежу у квартирі у багатоповерхівці на Рогані на номер служби порятунку “101” надійшло о 13:57. Горіла квартира на сьомому поверсі.

Коли рятувальники прибули на місце події, полум’я охопило площу в 30 кв.м.

В квартирі перебувала 32-річна вагітна жінка. Рятувальники вивели її з небезпечної зони. На балконі вони відшукали семирічну доньку врятованої жінки, яку також вивели у безпечне місце, врятувавши життя.  Одночасно з пожежегасінням була організована евакуація мешканців всього під‘їзду. Загалом евакуйовано 38 людей.

“На місці пожежі були виявлені тіла двох загиблих осіб: чоловіка 1983 року народження та жінки 1957 року народження.”, – розповіли у ДСНС.

За півгодини три відділення рятіувальників локалізували цю пожежу, та о 15:28 повністю її ліквідували. Причина виникнення загоряння з’ясовується.

Як повідомляв Харків Times, 5 серпня в Ізюмському районі Харківської області внаслідок російських обстрілів отримали поранення чоловік та жінка.